REFERANSER 

Hvilke resultater får ledere og bedrifter som har tatt våre kurs, programmer, eller blitt coachet? Her er noen eksempler:

 

AGILE LEADERSHIP & TRANSFORMATION

Det er mange som har skapt store verdier og fått både mindre stress og større arbeidsglede med dette 6-ukers programmet som heter 'Få folk med'. Det gir garantert resultater. Se her hva de har fått til og erfart:

Christian Omholt, COO Kongsberg Space Electronics: 

 
"Jeg har lært at det er spesielt nyttig å få en god start. Når fundamentet vel var der, blomstret kollegene mine, og den endelige løsningen ble utmerket. Til oss utålmodige ledere: Slow down to speed up-metodene jeg lærte resulterte i modernisering, økt effektivitet og konkurranseevne.

Vi har spart 50–70 arbeidstimer for organisasjonen pr. måned. I tillegg nyter vi av klarere informasjon og bedre beslutninger - en verdi som kan være vanskelig å estimere, men tallene kan være veldig høye."

Mari Grande Austad, SHE & Regulatory Manager, ExxonMobil  

"Mitt viktigste valg ved starten av en krevende bedriftsendring der over 80% av arbeidsstyrken ble overtallige var å bli med på Få Folk Med.

Programmet sikrer at alle deler av en endring utformes og implementeres. Kombinasjonen av videoleksjoner, øvingsoppgaver og Efwa’s personlige coaching i de ulike fasene av endringen var til uvurderlig nytte. Vi er stolte over resultatet!"

Anne Marie Vosskötter, Specialist Director Supply Chain, Elopak AS:

"Jeg engasjerte Efwa for å lære meg lede en stor, kompleks oppgave. Utfordringen var å legge «silo-tenkning» til side og finne helhetlige løsninger i samarbeid med en tverrfaglig gruppe som hadde sterke personligheter, og ulik virkelighetsoppfatning og prioriteringer. Med 'Slow Down to Speed Up'-metodene har jeg skapt gjensidig forståelse og en felles plattform. Det var gull verdt! På nærmest magisk vis gikk selve arbeidet som en lek. Resultatet er godt forankret, også i toppledelse og med stakeholders - og uten konflikter i gruppen. Alle drar i samme retning. Det har gått over all forventning. Dette er uvurderlig kunnskap som bidrar til et bedre arbeidsmiljø, mindre motstand og raskere resultater – og større arbeidsglede. Det er gøy å lykkes og å føle at man spiller på lag! Dette gir oss energi til å starte flere endringer og forbedringer, så vi er kommet inn i en positiv sirkel. Tusen takk Efwa!

"Opplegget er en fin måte å utvikle ledere på for å få folk med og fostre en løsningsorientert, endringsdyktig, og samhandlende bedriftskultur."

Even Skistad, Lagerleder, NORGIPS

"Det har vært et fantastisk lærerikt kurs som er lett å passe inn i en ellers travel hverdag. Kan anbefale ledere på alle nivåer å ta dette kurset."

Jon A. Holmberg, Manager Rack Config. Operation Division, JOTRON

“We loved it. This training helped leaders shift their mindset to a supportive, coaching leadership style increasing productivity, safety, and profitability - by learning easy-to-use communication tools to improve impact in dialogues and unlock smart thinking."

Roger Taftø, ELOPAK Corporate Safety & Quality Senior manager

AGILE TEAM & WORK SMART 

Dette hurtigsporet er utmerket for administrerende direktører, HR- og seniorledere som ønsker å akselerere teamenes produktivitet, samarbeid og arbeidsglede - bokstavelig talt få frem deres fulle intelligens og kompetanse. Dette har våre kunder erfart:

Ema Wasserek, HR Business Partner, ELOPAK GmbH

“Working with Efwa has been a pleasure and very helpful. Through her Slow Down to Speed Up methods we have achieved a positive change in the way we work and communicate. Her methods provide exactly what she promises. I encourage everyone to be part of this experience. Thanks again for your help and wisdom" 😊 

Erland Fretheim, Sr Manager Supply Chain & PDM, Elopak: 
"I en jungel av ulike ledelsesfilosofier er det digg å ha èn metodikk som er enkel å forstå og bruke. Teamet vårt har fått et felles stammespråk og et sett av verktøy. Vi jobber smartere spesielt i stressende situasjoner.
Slow Down to Speed Up-metodikken får deg til å senke skuldrene og tenke klart! Gull å ta med seg inn i de neste månedene og årene😉"

Roger Taftø, ELOPAK Corp. Safety & Quality Sr manager

“We loved it. This training helped leaders shift their mindset to a supportive, coaching leadership style increasing productivity, safety, and profitability - by learning easy-to-use communication tools to improve impact in dialogues and unlock smart thinking."

AGILE TOP TEAM & CULTURE 

Med dette 10-ukers programmet styrkes toppledelsens, lederes, og bedriftens agilitet. Agile ringvirkninger fra virksomhetens kjerne skaper en agil kultur og organisasjon. Det vil si evnen til å både jobbe effektivt og modernisere, realisere verdiskapende endringer og vekststrategien - og omstille seg raskt.

 Hans Skumlien, HR-direktør NOAH Solutions AS
"For å videreutvikle organisasjonens evne til å jobbe smartere, raskere, og mer bærekraftig har ti dyktige talenter utdannet seg i Slow Down to Speed Up metodikken. 
Resultatet er at vi samarbeider mer konstruktivt på tvers. Vi har identifisert og fått folk med på moderniseringstiltak. Vi fostrer fremtidsrettet lederskap og en løsningsorientert kultur i en oppadgående spiral. Anbefales varmt".

Ann Kristin Rotegård, Daglig leder, VAR Healthcare, Cappelen Damm
«For å hente frem potensialet og jobbe smartere i vår matriseorganisasjon, engasjerte vi Efwa Hagström. Vi har lært oss fire Slow Down to Speed Up-verktøy. De hjelper oss å løfte vår kommunikasjon, samarbeide mer konstruktivt, og forstå hvordan vi kan jobbe smartere, slik at vi kan ekspandere internasjonalt, gjennomføre strategien raskere, og få bedre resultater.»

Frigg Jørgensen, CEO AECO

"Jeg og lederteamet fått rask, konstruktiv støtte av Efwa Hagström til å håndtere krevende utfordringer, stress, og omstilling. Bevisstgjøring i kombinasjon med enkle metoder og verktøy, har vært med på å hjelpe hele organisasjonen. Fokus på samarbeid og felles ansvar har bidratt til å styrke organisasjonens robusthet og takle kriser. Jeg kan varmt anbefale Efwa."

AGILE LEDERSTØTTE & COACHING

Målet mitt er å gi ledere støttende coaching, mentoring og opplærings programmer av høy kvalitet som hjelper deg med å lykkes så raskt som mulig. Så du føler deg trygg på at du vil oppfylle egen og andres forventninger, støtte vekst og oppnåelse av visjonen din. Coachingen er verdifull ifølge andre:

Frigg Jørgensen CEO, AECO: 
«Som daglig leder har jeg fått rask, konstruktiv lederstøtte av Efwa Hagström til å håndtere krevende utfordringer, stress, og omstilling. Bevisstgjøring i kombinasjon med enkle metoder og verktøy, har vært med på å hjelpe hele organisasjonen.

Fokus på samarbeid og felles ansvar har bidratt til å styrke organisasjonens robusthet og takle kriser. Jeg kan varmt anbefale Efwa.»

Toril Roberg, Process manager NOAH:

Efwa er profesjonell og dyktig på det hun gjør. Jeg har benyttet henne som støtte i eget arbeid, og for å utvikle andre ledere i flere år. Hun hjelper den enkelte å sette seg mål, bidrar til selvinnsikt og selvledelse, og gir relevante, praktiske verktøy som akselererer utvikling og resultater.

Hun jobber godt med team og øker den enkeltes forståelse av hvordan de selv påvirker teamsamarbeidet.

Efwa er omtenksom og bygger tillit med de hun arbeider med. Jeg anbefaler henne på det varmeste! 

Lindi A. Eriksen, Document Management Specialist Elopak:

"Jeg har fått en verdifull verktøykasse som kan benyttes på mange ulike oppgaver og utfordringer i jobben min. Verktøyene er lette å bruke. Efwa er en empatisk, trygg og inspirerende veileder. Hun har hjulpet meg til å finne frem til svarene og løsningene som jeg har gjemt i meg, og hun har fått meg til å våge å stole på meg selv og mine egenskaper. Dette er noe som alle som jobber med ledelse og/eller endring burde lære seg. Mange av verktøyene kan benyttes på andre arenaer i livet også – ikke bare i arbeidslivet."

MØT EFWA ANNA HAGSTRÖM

Som en av Norges ledende agile organisasjons- og transformasjons eksperter for små og mellomstore bedrifter - og forfatter av 'Fremtidsrettet ledelse', vet jeg hvordan jeg kan hjelpe deg med å akselerere agil utvikling av organisasjon, talent, og vekst.

I 17 år har jeg hjulpet hundrevis av toppledere og HR-ledere i Norge og Europa med å transformere lederes og teams arbeidsstil - noe som har resultert i økt agilitet, effektivitet, modernisering og konkurranseevne.

Kundebasen min inkluderer Elopak, Kongsberg Gruppen, NOAH, Exxon og Norgips.

Mine unike programmer kombinerer agile Slow Down to Speed Up-metoder og tankesett, slik at du kan lykkes raskt, og realisere din visjon.  

Siden 2006 driver jeg Lederhjelpen som i 2023 byttet navn til Core of Agile - og legger sjelen min i å trene ledere, team, og organisasjoner så effektivt som mulig.

Hvorfor? Jo, slik at de kan jobbe smartere, gjennom-føre tiltak raskt, og skape en bedre verden. Og det haster!

Book en kostnadsfri rådgivnings samtale