MØT EFWA ANNA HAGSTRÖM

Som en av Norges ledende agile organisasjons- og transformasjons eksperter for små og mellomstore bedrifter - og forfatter av 'Fremtidsrettet ledelse', vet jeg hvordan jeg kan hjelpe deg med å få til agil utvikling av organisasjon, talent, og vekst.

I 17 år har jeg hjulpet hundrevis av toppledere, HR-ledere, og teamledere i Norge og Europa med å transformere lederes og teams arbeidsstil - noe som har resultert i økt agilitet, effektivitet, modernisering og konkurranseevne.

Kundebasen min inkluderer Elopak, Kongsberg Gruppen, NOAH, Exxon og Norgips.

Mine unike programmer kombinerer agile Slow Down to Speed Up-metoder og tankesett, slik at du kan lykkes raskt og realisere din visjon.  

Siden 2006 driver jeg Lederhjelpen som i 2023 byttet navn til Core of Agile - og legger sjelen min i å trene ledere, team, og organisasjoner så effektivt som mulig.

Hvorfor? Jo, slik at de kan jobbe smartere, gjennomføre tiltak raskt, og skape en bedre verden. Og det haster!

Hvis du er klar til å trappe opp virksomheten din og nyte større arbeidsglede, er du velkommen til å bestille en kostnadsfri samtale for å diskutere samarbeid med meg.

Book en kostnadsfri rådgivningssamtale

 

Utdannelse: MSc Global Human Resource Management (Uni of Liverpool); Utdannet coach på Norsk Coach Akademi (ICFs retningslinjer), High Performance Leadership (BI), Retorikk, Kommunikasjon, og Ledelse (BI), Sustainable Business Strategy (Harvard Business School)..