BØKER & VERKTØY

Fremtidsrettet Ledelse

 

ChatGPT har tatt verden med storm. Hva skjer når denne teknologien blir i stand til å svare både raskere og mer presist enn mennesket med riktig nyansert innhold?

Boken "Fremtidsrettet ledelse" tar for seg hvorfor noen selskaper er svært endringsdyktige og hva som skal til for å lede i en hverdag som endrer seg i eksponentiell fart. Hvordan være klar for og lede i den hverdagen som er der i morgen? 

Gjør virksomheten klar for disruptive endringer og raskt skalerende vekst i AI-æraen. Hvilke praktiske strategier gjør dere mer effektive, smidige og bærekraftige? Få innspill til og utforsk:

•       Hvordan eksponentielt tempo og forretningsmodeller krever annerledes mindset, ledelse og måte å jobbe på – og gjør enorm vekst mulig.

•       Hvordan organisasjonens struktur kan transformeres til å redusere byråkrati, bli raskt skalerbar - og mer tilpasningsdyktig.

•       Hvordan fremtidsrettet lederskap styrker mennesker - for å bedre takle kompleksitet, teamarbeid, og raske endringer.

Bestill boken på Hegnar Medias bokforlag - or in English at Amazon

Bestill boken her på NORSK Bestill boken her på ENGELSK

"Endelig en bok som fokuserer på at det er mennesker og organisasjoner som skal gjøre de viktige valgene, endringene, og beslutningene. Min erfaring at for å få det til må hele organisasjonen være samkjørt. Efwa Hagström viser hva som skal til for å komme dit."

Sverre Gotaas, CEO Herøya Industripark AS

"I denne boken har Efwa Hagström samlet forskning og erfaring fra mange års arbeid med organisasjonsutvikling, og boken fremstår nærmest som en oppskriftsbok som du kan velge i for å optimalisere din egen organisasjons oppførsel."

Gisle Skansen, CEO TORP Sandefjord Flyplass

"Jeg anbefaler denne boken på det sterkeste. Tiden er inne for å tenke raskt og nytt på en effektiv måte. Denne boken er et viktig og relevant bidrag til ledelse i en digital tid med høy forandringshastighet. "

Hilde Kristin Herud, CEO, Norgips Norge AS

"Denne boken gir deg en plattform for å starte diskusjonene og forbedre måten dere jobber på. En must-read for oss alle som setter pris på inspirasjon om hvordan vi kan strukturere virksomheten - og engasjere mennesker, så vi mestrer de store mulighetene fremover."

Jon Erik Høgberg, COO Itera Group

GRATIS LEDERVERKTØY TIL DEG:

SLOW MAP - forventningsavklaring
Smarte ledere forstår hvor viktig det er å saktne farten i visse situasjoner for å unngå, dobbeltarbeid og misforståelser - og styrke engasjement. Slow Map hjelper deg å stille gode spørsmål og avklare forventninger rundt prosjekter, endringer, og oppgaver - og er til stor hjelp når du skal delegere. Investere tid og gå gjennom spørsmålene. Du får garantert den tiden tilbake. Og et bedre resultat.

JA TAKK, SEND MEG SLOW MAP

Få folk med i endringer med  
SLOW CHANGE metoden

Du kan få folk med deg på endringer. Hadde ikke det vært en lettelse? Det er jo den menneskelige delen i endring som er mest krevende. Hva du får i programmet:

  • I løpet av dette 6-ukers online kurset lær du deg å 'slow down to speed up' - så du LEDER og KOMMUNISERER endringen effektivt og motiverende. Du får personlig coaching hver uke.
  • Du reduserer risiko for forsinkelser og overskridelser. Øker engasjement og samhandling. Og akselererer gjennomføring.
 

'Læringskonseptet er utrolig smart. Læring, øving, og coaching hånd-i-hånd"

Margrete Eiken, Quality manager, NOAH

  • For foredrag, vennligst ta kontakt med www.Talerlisten.no
  • For å bestille bøker i bulk, send en forespørsel til [email protected]
  • For konsultasjoner og lederutvikling, send en forespørsel til hagstrom@coreofagile.com
Close

Please fill this out (we dislike spam too)

100% fullført