AGILE LEADERSHIP &

TRANSFORMATION FORMULA

Du trenger en blueprint du kan følge - som gjør en vellykket gjennomføring av komplekse endringer og transformasjoner uunngåelig.

Samtidig utvikles du til en godt likt, moderne leder!

Vår Agile Leadership & Transformation Formula er et hurtigspor for å utvikle ledere (som har formell eller uformell makt), slik at de blir svært dyktige til å 'empower' sine medarbeidere, lede transformasjoner og bygge en endringsdyktig kultur.

Dette 6-ukers programmet vil positivt forandre din opplevelse av ledelse og endringsledelse - og gjøre det til en glede å lede team og transformasjoner.

I løpet av bare noen få uker vil du ha lært hvordan du kan styrke dine team og lede også komplekse transformasjoner med selvtillit og stor arbeidsglede.

Realiser must-wins raskere. Jobb smartere på tvers. Og få større arbeidsglede.

Vi lærer deg nøyaktig hvordan du håndterer sterke, silotenkende personligheter og mobiliserer konstruktivt samarbeid på tvers (nødvendig for kompleks problem løsning og endring) - på en 100% autentisk måte, med letthet og flyt.

Dette programmet vil støtte og inspirere deg på en måte du aldri har opplevd før.

Vår velprøvde Agile Leadership & Transformation Formula har en agil tilnærming, er enkel å følge, og krever ikke at du må være borte fra jobben. Du lærer mens du jobber, skaper umiddelbar verdi, og styrker bedriftens konkurransekraft.

Programmet vårt er ideelt for ledere på alle nivåer, enten du er topp, senior-, prosjekt- eller avdelingsleder.

Forestill deg at du på bare 6-8 uker vil mestre Agilt Lederskap - tankesett, evner og metoder, og bli den lederen du drømmer om - likt, anerkjent, autentisk, samarbeidsvillig og trygg på at du vil lykkes. Det er vårt løfte til deg!

""

Det var gull verdt! På nærmest magisk vis gikk selve arbeidet som en lek. Alle drar i samme retning. Det har gått over all forventning. Dette gir oss energi til å starte flere endringer og forbedringer, så vi er kommet inn i en positiv sirkel.
Anne Marie Vosskötter, Specialist Director Supply Chain, Elopak

Eksempler på komplekse verdiskapende 'endringscaser' som moderniserer og styrker konkurransekraft

 • Komme i gang med AI, digitalisere og automatisere rutiner og prosesser - for å redusere frustrasjon og tidsbruk - og bruke ressurser bedre.
 • Optimere arbeidsmåten for å få mindre stress og tungvinte arbeids-prosesser, for eksempel mer effektive vedlikeholdsstanser, raskere avvikshåndtering, bedre kundeservice...
 • Forbedre samarbeid, kultur, og arbeids-miljø i team og organisasjon til mer konstruktiv - få mindre gnisninger og brannslukking, og større trivsel med bedre samarbeid på tvers. 
 • Gjøre verdikjeden mer samkjørt med interessenter og mer fleksibel, transparent, og robust i krisetider.
 • Integrere bærekraft og samfunnsansvar i bedriftens verdiskaping - få folk til å ta eierskap og se mulighetene (redusere, re-designa, resirkulere, skape win-win...).
Høy score på EQ (emosjonell intelligens) løfter kvaliteten på dialoger, samarbeid, relasjoner, IQ, og beslutningsprosesser.

EQ er NØKKELEN for å jobbe smartere, bli en agil leder, og realisere endring raskt.

Å løfte scoren på din business EQ er den raskeste veien for å få til smart, meningsfull, endring - og bli en moderne, agil leder. Vi lærer deg kjernen av agile Slow Down to Speed Up metoder, som løfter din EQ og relasjonskompetanse. Samtidig skaper du verdier og øker lønnsomheten.

""

Er du på jakt etter enkle grep for å utvikle deg som leder og stå i presset? Vil du få folk med deg i endringsprosesser? Jobbe enda smartere sammen? Da kan du finne mye interessant og lærerikt i dette Slow Down to Speed Up programmet.
Marianne Groven, Sustainability Director, Elopak Corporate

""

Kurskonseptet er utrolig smart. Læring, øving og veiledning 'hånd i hånd'. Bra at programmet går over litt tid. Jeg satte stor pris på personlig veiledning. Efwa gir motivasjon til å prøve nye ting. Lærte også hvordan jeg kan endre litt på min måte å jobbe på.
Margrete Eiken, Quality Manager NOAH Solutions AS

'Wow, nå er det gøy - dette trodde jeg var umulig å få til!'

De siste 5 årene har vi trent mange ledere i AGIL LEDELSE & TRANSFORMASJON. Dette 6 ukers programmet som heter 'Få folk med' er basert på 'Slow Down to Speed Up-metodikken' og trener ledere i Core of Agile-metoder, business EQ, kommunikasjon, og samhandling på tvers.

Det er en agile, moderne måte å lede og samarbeide på som passer bra i det nye arbeidslivet og gir gode resultater.

Og i disse AI-tider trenger vi å få opp både suksessraten og hastigheten på å finne og gjennomføre smarte, bærekraftige løsninger for å holde tritt og møte fremtiden.

Vår lidenskap er å styrke lederes evne å få til nettopp det!

Hva skiller dette programmet fra andre?

AGIL LEDELSE & TRANSFORMASJON er unikt og gir deg OPPSKRIFTEN, ØVELSENE, OG 1:1 VEILEDNINGEN for å jobbe agilt og smart på tvers, finne løsningene raskere, ta gode beslutninger, slik at dere moderniserer, styrker konkurransekraft, og realiserer vekststrategien.

✅ Metodikken er basert på prinsippet 'Slow down to Speed Up!' som umiddelbart styrker EQ - nøkkelen til team-effektivitet.

✅ Hovedfokus ligger på å lære seg selve kjerne av agile metoder som gjør dialoger, samarbeid, og møter mer konstruktive og produktive. Som skaper engasjement. Avklarer forventninger. Mobiliserer innsats. Gir gode beslutningsprosesser. Og akselererer fremdrift.

✅ Du får treningen, øvelsen, og 1:1 veiledningen som gjør deg trygg på hvordan du skal gripe det hele fatt, lykkes med komplekse endringer, og gjennomføre effektivt fra A til B. 

✅ 'Automatisk' blir du en bedre, mer agil leder som er godt likt, henter frem potensialet i andre, og skaper verdier.

✅ Kurset er nøye designet for å gi travle ledere praktisk hjelp og støtte når de trenger det - og den mest effektive læringen.

✅ Du får større selvtillit og pågangsmot - og lærer også strategier for å takle press og usikkerhet.

✅ På kun 6 uker lærer du hvordan du unngår motstand, møter sterke personligheter med egen agenda, bygger tillit og engasjement, og får folk med deg på tvers.

Dette er mitt løfte til deg når du tar dette 6-ukers programmet.

"Dette har vært et fantastisk lærerikt kurs som er lett å passe inn i en ellers travel hverdag. Sitter igjen med mye ny kunnskap jeg fikk brukt rett inn i min hverdag. Kan anbefale leder på alle nivåer å ta dette kurset."

Frode Andersen, Manager Rack & Config. Operation Division
JOTRON AS

"Dette kurset traff meg spot-on i en hverdag med mye endringer, behov for å finne løsninger, og få folk med. Jeg har lært enkle, effektive verktøy som gir meg og andre en bedre hverdag. Dette er noe alle ledere trenger"

Jon A. Holmberg, Strategic Logistics Manager
NOAH AS

"Veldig bra at det er nettbasert. Man kan velge tiden selv, blir ikke trukket ut fra jobben, og kan lære i fred og ro. Videoene er informative, personlige, lettfattelige, og motiverende"

Even Skistad, Lagerleder, NORGIPS

"Selv som erfaren prosjekt- og endringsleder, har jeg lært nye, verdifulle metoder jeg kan bruke umiddelbart i en hektisk hverdag. Dette er vel verdt både tid og innsats, fullt mulig å få inn i en presset hverdag og anbefales sterkt!"

Linda Berglund, Document manager
PHARMAQ AS

"Opplegget fungerte mye bedre enn jeg fryktet. En skeptiker er omvendt til ambassadør. Fleksibelt. Mye bra informasjon. Nyttig med coaching. Et meget godt opplegg😊 "

Terje Ulltang, Teknisk sjef
NOAH Solutions AS

"“The 3C-method (one of the communication-methods) is a simple structure that works incredibly well. We’ve climbed a huge mountain and are soon standing at the top!”. "

Anders Haraldsen, Supply Chain Planner

Hvordan funker programmet?

✅ DITT JOBB-SMARTERE-PROSJEKT må komme riktig ut fra hoppkanten - derfor får du hjelp med å formulere et case og hva du vil oppnå. Du får motiverende læring, øving, og veiledning hånd-i-hånd gjennom hele programmet.

GJENNOMFØRINGSMETODIKKEN du lærer er forskningsbasert og viser steg-for-steg eksakt HVA du skal gjøre, NÅR, og HVORDAN. Det gir trygghet og pågangsmot!

✅ 1:1 COACHINGEN og veiledningen du får hver uke er meget verdifull. Du får støtte, hjelp, sparring, og praktiske råd underveis med situasjoner som oppstår. Det øker motivasjon, du holder fokus, og sikrer fullføring.

LÆRINGS-APPEN er der 24/7 og trener deg effektivt på nøye utvalgte EQ-styrkende 'dialogstrategier'* og endringssteg med 5-10-minutters inspirerende videoer.

"Mitt viktigste valg ved starten av en bedriftsendring der over 80% av arbeidsstyrken ble overtallige var å ta kontakt med Efwa Hagstrøm. Kurset 'Agil ledelse/Få folk med' er en strukturert og lettfattelig måte å sikre at alle deler av en endring utformes og implementeres i organisasjonen. Kombinasjonen av videoleksjoner, øvingsoppgaver og Efwa’s personlige coaching i de ulike fasene av endringen har vært til uvurderlig nytte. Vi har styrket eierskap til endringsprosessen, lært å mobilisere energi i bølgedaler - og fått et resultat vi alle er stolte over!" "

Mari Grande Austad
SHE & Regulatory Manager, ExxonMobil

Hvordan utvikles ditt lederskap?

✅ Du lærer 6 Core of Agile metoder basert på Slow Down to Speed Up metodikken, neuroscience, menneskelige adferds-mekanismer, og motivasjonsdrivere - som styrker Business EQ, IQ, kreativ, og kollaborativ intelligens.

✅ Det løfter kvaliteten på diskusjoner og beslutninger og minsker misforståelser, frustrasjon og omkamper - og skaper godt samarbeid og smart jobbing på tvers.

✅ Du lærer å håndtere det vanskeligste og viktigste i all gjennomføring og endring - menneskelige følelser,  holdninger, og adferd. 

✅ Du styrker essensielle ferdigheter for godt lederskap i turbulente, komplekse tider, og lærer det Nye lederskapet. 

Du får nåtidens mest effektive og bærekraftige lederstil, og styrker din posisjon på arbeidsmarkedet.

PRAKTISK INFO

 • KORTE VIDEOØKTER: 2 motiverende, nettbaserte videoleksjoner á 15 min/uke, korte øvelser, pdf'er.
 • EGENINNSATS: Tiden du investerer får du garantert igjen. Beregn ca 3 timer/uke i ca 6 uker (leksjoner, øvelser, og coaching). Ta programmet raskere/saktere ved behov.
 • LEARNING-BY-DOING:  Bruk og øv på det du lærer rett inn i ditt 'jobb smartere' endrings-prosjekt.
 • ON-LINE: Programmet er 80% nettbasert og tilgjengelig 24/7 i 12 måneder.
 • 1:1 COACHING & VEILEDNING: 60 min nyttig og oppmuntrende coaching, veiledning, og support hver uke. 
 • INNLEDENDE SAMTALE: Du får klarhet i hva du vil oppnå og vi lager en skreddersydd plan for å lykkes.
 • PRIS: 34.900,- med 100 % FORNØYDGARANTI ved gjennomført program.

LØNNER DET SEG?

Hva er det verdt å jobbe smartere, få til godt samarbeid på tvers, finne løsningene dere trenger, ta gode beslutninger, og gjennomføre raskere slik at dere holder tritt og møter fremtiden? Uvurderlig! 

Dette kurset er en forholdsvis liten, smart, investering med 100% fornøydgaranti.

 • Programmet gir lederen samtidig nåtidens mest effektive mindset, ferdigheter, og lederstil.
 • 'Learning by doing'-opplegget gjør at lederen ofte gjennomfører endringscaset i løpet av de 6 ukene (avhengig av endringens omfang og kompleksitet).
 • Å lære seg en velprøvd og gjenbrukbar metodikk som gjør at dere kontinuerlig jobber smartere er gull verdt!

Ja, det lønner seg!

100% FORNØYDGARANTI

*Forutsetter gjennomført program.

Close

50% fullført

Hei! Jeg tar kontakt med deg omgående om Change Fast-track programmet.

Gleder meg!